SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com


DE BLINDDOEK


Lieve Meesteres Moma,

Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Ronald een 30+er die een tijdje droog staat op sm gebied. Nu mijn ervaring en gelukkig waar meegemaakt.

Ondanks dat ik onderdanig ben had ik toch eens besloten een dominante advertentie te plaatsen op een telefonische sexlijn. Met het idee dat het net zoals al die andere oproepen niets zou worden.

Toen ik eigenlijk m'n box afluisterde met het idee als die velen malen tevoren hoorde ik een prachtige hete vrouwenstem. Zij vond het heel spannend om vastgebonden aan die boom te zitten. Ik had in m'n oproep gezet: "Hoe zou je het vinden om geblinddoekt vastgebonden te staan aan een boom".

Snel kon ik haar ontmoetten op de door haar afgesproken babbelbox. Natuurlijk had ik in m'n achterhoofd dat ze mij vele belguldens lichter zou maken. Toch maakte ik uit haar stem op dat ze het echt meende.

Al vrij snel bleek het te kloppen. Binnen de kortse keren hadden we elkaars telefoonnumer losgepeuterd.

Annemarie (zo heette ze niet in het echt) had wel een hele spannende slaafse fantasie. Ze wou namelijk bij onze eerste ontmoeting geblinddoekt zijn. Het idee zonder mij ooit gezien te hebben. Ik wist niet hoe ik het had van opwinding. Eerst nog denken om ooit zonder ook maar één sm ervaring deze wereld te verlaten en dan opeens de kans krijgen dit mee te maken.

Nachten lag ik te fantaseren over hoe ik haar zou aanpakken. Ik kocht metalen handboeien en maakte tepelklemmetjes van een paar kledinghaken waar die klemmetjes aanzitten.

Na weken die niet om leken te gaan was het zover. Met de trein van Heemstede naar Leerdam. Vroeg om half 6 uit bed met het idee zolang mogelijk te genieten van deze dag. Terwijl er ook een beetje angst was. Want zou ze niet schrikken als de blinddoek na een aantal uren af zou gaan. (Ik ben nu niet echt een stud). Ook de angst dat er een kleerkast uit de kledingkast zou stappen om mij van al m'n geld te strippen.

Aangekomen in Leerdam zou ik bellen dat ik eraan kwam. Dat gaf haar de tijd om een blinddoek voor te doen en de voordeur van haar flat op een kiertje te zetten.

Het lopen leek wel uren te duren. Aangekomen bij haar flat stond inderdaad stond de voordeur op een kier. Dat was in ieder geval al één ding wat niet tegenzat.

Zij zat in haar slaapkamer gehuld in een zwarte body met een blinddoek om. Ze trilde als een rietje en was echt heel zenuwachtig. Zo erg zelf dat ik de neiging had haar te troosten en de boel af te blazen. Maar gelukkig ze wilde perse doorgaan. Ik deed haar de handboeien om en begeleide haar naar het bed in haar kamer.

Ik bond haar behoedzaam vast aan het bed als een volleerd sm ér. Dat terwijl ik alleen maar de plaatselijke bibliotheek had leeggelezen op dat gebied en voor de rest buiten doe het zelf sm geen seconde praktijkervaring had daarvoor. Zelfs de één ruk losknopen gingen alsof ik het jaren deed.

Terwijl zij aan haar handen en enkels vastlag op het bed. Ging ik onder het genot van een sigaret haar verlanglijstje lezen en haar zonder dat ze het merkte bewonderen. Ze was heel lang ik denk wel 1.95 en had prochtig blond halflang haar. Voor de rest was ze stevig maar zeker niet dik. Gewoon een beauty.

Nu was het tijd voor aktie. Ik had tape mee en zelf had ze een vibrator liggen. Je snapt het al eerst eens een tijdje laten kronkelen. Met m'n tong maakte ik haar kale poesje lekker nat zodat de vibrator erin gleed als boter op een hete zomerdag. Toen hij er diep inzat grendelde ik hem af met de tape. Daar lag ze dan met een vibrator in haar muts zonder dat die een kant opkon en zij vastzat in haar bondage.

Na een minuut of 10 vroeg ze of hij eruit mocht. Vooruit dan maar. Dan wordt het tijd dat ze Meesters pik maar eens gaat proeven. Alleen wist zij niet dat ik haar in de maling ging nemen. Van tevoren moest ze namelijk bananen en slagroom in huis halen. Intussen liet ik bij haar de indruk dat ik slagroom op m'n pik aan het spuiten was. In werkelijkheid had ik van tevoren een banaan gepeld en daar de slagroom over gespoten. Ik ging met m'n pik bij haar hoofd zitten. Streelde met m'n zak over haar kin. Haar mond hapte gretig naar m'n zak. Toen zij ik haar dat ik m'n pik haar mond zou stoppen. Zij die dacht dat ze m'n pik zou krijgen met slagroom kreeg in plaats daarvan een banaan met slagroom in haar mond. Ze schrok alsof ze een spook in haar mond had. Toen ik haar vertelde dat het banaan was haalde ze opgelucht adem.

Je snapt wel de dag ging door met tepelklemmetjes op haar tepels en schaamlippen, ijsblokjes, slagroom dat ik overal van haar heerlijke lichaam aflebberde. Aan het einde van het spel befte ik haar tot ze gillend en hevig schokkend klaarkwam. Toen kwam het moment dat de doek afging. Voor mij heel spannend want wat zou ze van mij vinden. Gelukkig vond ze mij knapper dan ze had voorgesteld. Wel had ze een flinke tijd nodig om weer aan het daglicht te wennen.

De rest van de middag werd gevuld met een heerlijke vrijpartij waarbij m'n tong overuren maakte op haar kutje, sterretje en borsten. Gelukkig ben ik een fan van langdurig en overal op haar lichaam likken.

Zo kwam er een einde aan deze prachtige one day stand blinddate.

Je snapt al waar ik naartoe wil. Graag zou ik hetzelfde als haar meemaken maar dan met mijzelf in de sub rol.

Maar ja vele honderden oproepen verder wil dat nog niet echt lukken. Ik hoop dat jij Moma reacties van Meesteressen wilt doorsturen.

Alvast mijn dank en succes met de rubriek

Slaaf ronald Heemstede

Beste slaaf Ronald,

Dat is geen slechte voor de eerste mail in mijn rubriek. Ik vind je verhaal heel spannend en opwindend. Volgens mij kan je nog veel meer schrijven over deze ervaring.

Natuurlijk zal ik de mailtjes naar je doorsturen.
Dus Meesteressen die een blinddoekdate slaaf willen mail naar
kooistat@hotmail.com, o.v.v. slaaf ronald

Ik wens je heel veel succes.

Een speelse tik van Meesteres Moma